În legătură cu DevTalks 2024, am un conflict intern. O parte din mine acuză calitatea livrării prezentării mele și deficitul de soluții tehnice sau alternative pentru demo-ul live. Pe de altă parte, există partea care îmi validează faptul că, oricum aș numi setul de greșeli făcute în timpul sesiunii mele, totuși au fost greșeli făcute la DevTalks, cea mai mare conferință de IT din România.

Am ales să postez pe Facebook și pe blog lucruri autentice din viața mea, iar asta face loc și momentelor în care scriu și lucruri care nu îmi convin neapărat.

A fost fain la DevTalks. M-am bucurat să revăd o mulțime de prieteni și să îmi actualizez o sumedenie de cunoștințe. Am înțeles că piața de IT este într-o fază confuză, iar că AI-ul lovește mult prea mult în ego-ul nostru, ceea ce scoate la iveală proasta noastră educație socială și accentuează nevoia de susținere terapeutică pentru a nu ne sabota în raport cu bula noastră în care AI încă nu ar reprezenta o amenințare.

Prea puține demo-uri practice de folosire a AI în practică, dar un set de cunoștințe de valori inestimabile. Deși au fost momente în care am simțit că nu mi-am atins obiectivele, am realizat că aceste eșecuri fac parte din procesul de învățare și dezvoltare.

În final, DevTalks 2024 a fost o experiență valoroasă și memorabilă, chiar și cu provocările întâmpinate. Aștept cu nerăbdare următoarea ediție, unde sper să aplic lecțiile învățate și să continui să evoluez în acest domeniu dinamic și fascinant.

Ce aș face diferit?
Reflectând asupra experienței mele la DevTalks 2024, am identificat câteva aspecte pe care le-aș schimba pentru a îmbunătăți calitatea prezentării și a evita unele dintre problemele întâmpinate:

Mai multă odihnă: Lipsa de somn s-a simtit si mi-a afectat performanța și capacitatea de a gestiona situațiile neprevăzute.

Video back-up: În cazul în care demo-ul live întâmpină probleme tehnice, un back-up video ar fi de folos.

Sa fiu mai dur cu suportul tehnic: Am observat că echipa de suport tehnic a avut numeroase dificultăți, în special cu microfoanele și afișarea video. Parea asa, ca nici nu le-ar pasa de ce se intampla.

Standul de Robotică la DevTalks 2024
Standul de robotică a mers foarte bine. Toată lumea s-a jucat cu mini kit-urile noastre, iar poziția noastră a fost susținută și validată prin numărul mare de persoane care și-au făcut timp să ajungă la stand. A fost o reală plăcere să vedem atâta interes și entuziasm din partea participanților.

Invitație în Comunitatea Flutter Bucharest Meetup


Asa de incheiere, doresc să invit pe toți cei interesați în comunitatea Flutter Bucharest Meetup. Alăturați-vă pentru invitații gratuite la evenimente viitoare și discounturi speciale. Este o oportunitate excelentă de a învăța, de a împărtăși cunoștințe și de a vă conecta cu alți pasionați de Flutter. Nu ratați șansa de a face parte din această comunitate vibrantă și de a vă îmbunătăți abilitățile!

Pentru mai multe detalii și pentru a vă alătura comunității noastre, vizitați Flutter Bucharest Meetup.

Vă așteptăm cu drag!

Iar eu ma duc sa imi ling din rani, si ne citim data viitoare.

Toate cele bune,

Alex

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *